Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.

Kolekcija "Pyruška"

Cijena ovog proizvoda je trenutno snižena!

Artikl je uspješno dodan u košaricu!

Krema za intenzivno tamnjenje

s mrkvom, maslinovim uljem i vitaminom A

Prodajna cijena: 7,50 €    9,80 €

                          50,00 €/l

Najniža cijena u 30 dana: 9,80 €



Kolekcija: Pyruška

Šifra: 3503

Količina: 150 ml

Krema za intenzivno tamnjenje jedinstven je proizvod koji omogućuje idealnu pripremu kože za izlaganje sunčevim zrakama i njeno brzo i zdravo tamnjenje. Odličan odabir prirodnih aktivnih komponenata pruža adekvatnu njegu i zaštitu kože. Potrebno ju je koristiti barem 2 tjedna prije sunčanja.
Ekstrakt svježe mrkve prirodan je izvor betakarotena koji povećava otpornost kože, naročito one osjetljive i sklone alergijama na sunce, te skraćuje vrijeme potrebno za postizanje preplanule puti. Vitamin A poznat je i kao vitamin lijepe kože, održava kožu mekom i glatkom, te ju štiti od infekcija. Maslinovo ulje i kakao maslac daruju koži vrijedne prirodne masnoće te pospješuju brzo postizanje preplanule boje. Sjemenke grožđa imaju jako anti-ageing djelovanje, a koži daju elastičnost, mekoću i svježinu. Imajući u vidu sve ove prednosti, krema za intenzivno tamnjenje važan je korak u pripremi kože za sunce. Krema se može koristiti i prije odlaska u solarij.

Pretražite naš web!

Kamo pripada ovaj proizvod?

Kolekcija "Pyruška"

UVA i UVB zrake čak i pri minimalnoj izloženosti narušavaju građevne jedinice kože i razgrađuju kolagen uzrokujući opekline i bore. Čak 90% bora nastaje uslijed štetnog djelovanja sunčevih zraka. Šteta koju nanosi sunce je kumulativna i ne može se popraviti, stoga je vrlo bitno na vrijeme zaštititi svoju kožu. Pyruška je vaš najbolji suncobran i siguran put do dugotrajnog preplanulog tena.

Proizvodi na popustu za svibanj - više vrijednosti za Vaš novac

Sapun kozje mlijeko sa zrncima kave

Sapun kozje mlijeko sa zrncima kave

Prirodni, blagi, ekstra fini piling sapun.

Lak za nokte, red red

Lak za nokte, red red

extra long lasting

Sapun za osjetljivu kožu

Sapun za osjetljivu kožu

s ekstraktom cvijeta crnog sljeza i vitaminom E

magnezij ulje u spreju

magnezij ulje u spreju

Zechstein magnezij s arnikom i mentom